Kirkegata 61a experience

Kirkegata 61a experience.

Omgivelse + cast

Når man synker ned i kjelleren, forbi den råtne mugghula som har varmtvannstanken vår, glemme man fort at det e sol ute. I kjellern e det alltid mørkt. I kjellern blir man truffet av en vegg med egglukt, da hele kollektivet spiser hovedsakelig stekte egg, til hvert eneste måltid. Veggene har samme gulfarge som en hvit tskjorte som har blitt svetta og smurt med solkrem. Vi har prøvd vårt aller beste å gjemme den veggen. Skjule veggen bak posters, skateboards, trafikkskilt, og egentlig ka som helst man kan bruke for å skjule den stygge sannheten. Å fylle veggen fra topp til tå, med bilda og plakata føles litt ut som å kurere symptoman, i stedet for å finne kilden til det vonde.

Ellers e omgivelsan i kirkegata 61 mørk. Vi ligg omtrent 150cm under bakken, og vinduan e som små tvskjerma helst øverst i rommet, med direktesending til «ankler og hunder channel network». For det va stort sett det man så. Vi så anklan til folk som gikk forbi, og man så hunda som titta inn. Hvis vi hadde vinduet åpent, kom det av og til hunda på vinduskarmen vår, og titta inn i stua, bare for at det magiske øyeblikket skal bli avbrutt av en sur eier som rykke ut hunden via båndet.

Det som gjør hverdagen i kjellern på kirkegata 61a bra, e folket. Amund og Isak. To jævla nepskrell fra Tromsø. Æ tror vi alle e en dårlig influence på hverandre. Æ og Amund, som stanke ned hele nabolaget og huset i dank bønnelukt, og mæ og isak som ikke lar naboan sove, fordi vi insistere på å ha et dubstep nach (mer om detta seinere).

Kulturen i Kirkegata 61 – chill as fuck.

Her drikkes det, og det vorses, og det fåes naboklaga omtrent hver helg. Æ og Isak e så vidt på skolen, men Amund somehow overraske gang på gang med rutinert arbeid gjennom semesteret.

Hendelser i kjelleren

Hver 1. av måneden, skal den første som står opp, skru på 1st of tha month, av bones thugs-n-harmony skrus på anlegget på full lyd, sånn at de to andre står opp og har en dansefest til HELE sangen, som vare smertefullt lenge, hvis man nettopp har kommet hjem fra byen noen tima før.

Dubstep nach. Ganske simpelt. Inkludere veldig høy dubstep musikk, sent på natta. Deltageran e 100% av gangan kun oss.

Middagsbonanza. Alle skal gjøre noe shit, og skal lage mat samtidig og alle e litt sen. Passiv aggresiviteten skrus opp, og innebære som oftest til at hele gjengen blir altfor sen til kor enn vi skal.

Etter kl23:59 krangling. Vi e en diskusjonstrio. Vi e sjelden alle tre enig. Som oftest diskutere vi ganske chill, men når klokka bikke 12 på natta, blir det bare tøv og usaklig.

Amund skal vise “et par nye sanga han har hørt”. Detta kan vare fra 10-1000 minutta. Man vet aldri ka man får, eller når man får det. Men gøy e det uansett. Bortsett fra de gangan æ e balle bakfull og amund insistere på å BLÆSTE klubbmusikk tidlig på morgenen.

-No har vi en ny framtid foran oss. Toppen av lademoen.